Ana Sayfa Aktüel, Gündem 12 Ekim 2021

AKDENİZ 6.3’le SALLANDI

Son dakika: Yunanistan’ın en büyük adası olarak bilinen Girit’te 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremle ilgili ölü veya yaralılara ilişkin herhangi bir sayı bildirilmezken, depremi Türkiye’den hisseden vatandaşlar da kendilerini sokağa attı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre, saat 12:24’de  Akdeniz Girit Adası Açıkları’nda, meydana gelen deprem yerin 16.2 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin şiddeti 6.3 olarak ölçüldü.

Avrupa- Akdeniz Sismoloji Merkezi, ise  Yunanistan’ın en büyük adası olarak bilinen Girit’te deprem meydana geldiğini açıkladı. Merkez tarafından yapılan açıklamada, “Yunanistan’ın Girit Adası’nda 6.2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Deprem nedeniyle hayatını kaybeden veya yaralanan kişilere ilişkin bilgi henüz yok. Kurumlardan konuya ilişkin resmi açıklama yapılmadı. Deprem nedeniyle Türkiye tarafında da sallantı yaşandığı kaydedilirken, vatandaşlar tedbir amacıyla kısa süreliğine dışarı çıktı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil