Ana Sayfa Bölge, Gündem 14 Ekim 2021

BAKAN SOYLUDAN GÜMÜŞHANE’YE MÜJDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gümüşhane’de 5 ilçede Nüfus Müdürlüğünün yeni konseptle hizmete hazır olduğunu sosyal medya hesabından  açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığa bağlı Nüfus Müdürlükleri için başlatılan yeni konsept çalışmalarının sürdüğünü açıklarken Türkiye’nin birçok noktasında yeni konseptli Nüfus Müdürlüklerine geçirilirken, Bakan Soylu Gümüşhane’nin 5 ilçesini de yeni konsept Nüfus Müdürlükleri ile buluşturduklarını bildirdi.

Sosyal medyadan konsept nüfus müdürlüklerinin fotoğrafını paylaşan Bakan Soylu, “Gümüşhane’ye, yeni konsept Nüfus Müdürlüklerimiz yakıştı mı yakıştı. Gümüşhane’de, 5 ilçe Nüfus Müdürlüğümüz yeni konseptle hizmete hazır. İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğümüzün yeni konsepte dönüştürülme çalışmaları devam ediyor. @TCNufus hayatımızın her anında.” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil