Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Ekim 2021

FIRTINA REKORLARI KIRARAK İLERLİYOR

Trabzonspor  Göztepe maçı hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin anlamı Göztepe yide yenersek olacak diyen Avcı “Daha ligin başındayız bir şey kazanmadık. Bunun daha değerli olması için Göztepe maçınıda almalıyız ” dedi

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki  grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan oyuncuların rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular ise  dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirdi. Rondo çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Bugünü izinli olarak geçirecek Bordo Mavililerde Çarşamba günü yapacağı antrenmanla Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Süper Lig ’in 9’uncu haftasında  sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ’yi 3-1 yenerek liderliğe yükselen Bordo Mavili Takımın idmanı neşeli bir atmosferde geçerken Trabzonspor  süper ligde istikrarlı yürüyüşünü sürdürürken, bir yandan da kulüp tarihinde kendine ait rekorlarını da birer bire  geliştiriyor.

İlk 9 hafta itibarıyla Trabzonspor, Süper ligde 6 galibiyet, 3 beraberlik ile 21 puan toplayarak ligin tek namağlup takımı oldu. Abdullah Avcı ile yükselişe geçen Karadeniz ekibi, 224 gündür mağlubiyet yüzü görmeyerek, tarihinin en uzun kaybetmeme serisine de böylece ulaştı.

Abdullah Avcı yönetiminde ayrıca  deplasmanda da hiç mağlubiyet yaşamayan Karadeniz ekibi; dış sahada oynadığı 21 maçta 12 galibiyet, 9 beraberlik elde ederek rakip sahalarda hiç 3 puan bırakmadı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ZORLUOĞLU SÜRMENE’DE

ZORLUOĞLU SÜRMENE’DE

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil