Ana Sayfa Bölge, Gündem 20 Ekim 2021

BÜYÜKŞEHİR ‘TİKOM’ İLE TALEP VE ŞİKÂYETLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talep ve şikâyetlerini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İletişim Koordinasyon Merkezi (TİKOM) ile tüm ilçelerden gelen talep ve şikâyetler sonuçsuz kalmayacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan İletişim Koordinasyon Merkezi ile talep ve şikâyetler en kısa sürede değerlendirilip sonuçlandırılacak. Büyükşehir Belediyesinin web sitesi, sosyal medya adresleri, Whatsapp ve telefon hattı üzerinden gelen tüm talep ve şikâyetler titizlikle çözüme kavuşturulacak. Trabzonlu vatandaşlar ayrıca TİKOM’u ziyaret ederek başvurularını bizzat da yapabilecek.

BAŞVURULAR CEVAPSIZ KALMAYACAK
TİKOM’u ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “TİKOM yeni geliştirdiğimiz ve önem verdiğimiz bir birim. Büyükşehir Belediyemizle ilgili gerek sosyal medya mecralarından, internet sitemizden, Whatsapp ve telefon hattı üzerinden gerekse de belediyemize doğrudan başvuran tüm vatandaşlarımızın talep ve şikâyetlerinin alındığı, ilgili birimlere yönlendirildiği, takip edilip cevap alınarak sonucun vatandaşlarımıza aktarıldığı çok önemli bir sistem. TİKOM’u geçtiğimiz ay faaliyete aldık, gerekli eğitimler yapıldı. Bundan böyle Trabzon Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunan hiçbir vatandaşımızın talebi ya da şikâyetinin sonuçsuz ve cevapsız kalmamasını hedefliyoruz. Bu sistemle birçok ilçe belediyemizle de bağlantı kurduk. Onların ve bizlerin talepleri bu sayede birbirine aktarılacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil