Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 20 Ekim 2021

FINDIKTA 30 TL İDDASI

20 Ekim 2021 Çarşamba fındık fiyatları | Fındık kaç lira? Güncel fındık fiyatı

Türkiye’nin en çok gelir getiren ürünlerinden biri olan fındık hakkındaki araştırmalar hafta ortasında da devam ediyor. Karadeniz’in birçok ilinde yetişen ve kriterlere göre fiyatları belirlenen kuruyemiş çeşidi hakkında binlerce kişi sorgulamalarda bulunuyor. Serbest piyasadaki son durumun merak edildiği günlerde üreticiler iyi bir fiyattan satış yapmak, firmalar ise alım gerçekleştirmek amacında.

Peki, fındık kaç lira? 20 Ekim 2021 Çarşamba fındık fiyatları haberimizde yer alıyor.Durgun bir şekilde başladığı satış sezonunda 25 liradan açılan fındık fiyatları 23 liraya kadar geriledi amcak sonrasında toparlandı. Ekim ayı ile birlikte yeniden hareketlilik başladı ve bu durum da üreticileri de sevindirdi.. Verimli bir sezon için gerekli tedbirleri alan üreticiler merakla güncel fındık fiyatlarını takip ediyor.

Peki 20 Ekim Çarşamba fındık fiyatları ne kadar? Binlerce kişi fındık kaç lira? sorusunu sorarak yanıt arıyor. 20 Ekim Çarşamba fındık fiyatları kaç lira? Fındık fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatlarında son durum ne? 20 Ekim Çarşamba fındık fiyatları açıklandı mı? sorusunun cevabı için kararlı bir araştırma söz konusu. Yaz mevsimi boyunca geçen sürede oldukça sıkı çalışan ve ürünlerini toplayan üreticiler artık satış zamanı geldiğinde emeklerinin karşılığını almak, yıllık masraflarını çıkarabilmek ve kar edebilmek istiyor. Bu sebeple de ince eleyip sık dokuyor. En yüksek fiyattan satılmak istenen fındığın son seviyeleri merak konusu. İnternette binlerce kişi sorgulamalarda bulunarak verimli seviyeyi yakalamaya gayret gösteriyor. Son zamanlarda 30 TL’nin üzerine çıkacağı iddiaları da gündemde yerini almıştı.

20 Ekim Çarşamba fındık fiyatları açıklandı mı? Kuzeyin gelir kaynaklarından biri olarak gündemdeki yerini koruyan ve son günlerde 30 lira bandına yükselip yükselmeyeceği konusundaki beklentilerle konuşulan fındık konusundaki araştırmalar başladı. Şehirlere göre değişen seviyelerde üreticilerin yanısıra ürtici firmalar ve sofralarına nasıl yansıyacağını görmek isteyen tüketiciler son bilgileri öğrenebilmek amacında. 20 Ekim Çarşamba günü fındık fiyatları kaç lira? Fındık fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatlarında son durum ne? İşte il il güncel fındık fiyatları. Ordu, Samsun, Çarşamba, Zonguldak, Kocaeli, Ünye, Giresun, Düzce, Sakarya, Fatsa, Akçakoca, Terme ve Trabzon gibi fındığın bol olduğu yerlerde güncel fındık fiyatları. Sizler de sahip olduğunuz fındıklara ve piyasaya yönelik fiyat yorumlarınızı haberimizin altında yer alan mesaj kısmından yazabilirsiniz. Sizce fındık fiyatları ne durumda?

20 Ekim 2021 Çarşamba fındık fiyatları

Sakarya ve Doğu Karadeniz’in en önemli ihracat ürünü olan fındık fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Fındık sektöründe, hareketlilik devam ediyor. Sakarya, Çarşamba, Terme, Ordu, Giresun, Trabzon, Samsun, Kocaeli, Zonguldak, Ünye, Fatsa, Düzce ve Akçakoca ‘da 20 Ekim Çarşamba günü serbest piyasa fındık fiyatları şu şekilde;

  • TMO Giresun kalite kabuklu fındık için alım fiyatı 27,00 TL/Kg
  • TMO Levant kalite kabuklu fındık için alım fiyatı 26,50 TL/Kg
  • TMO Sivri kalite fındık için alım fiyatı 25,50 TL/Kg
  • Akçakoca fındık fiyatları: – En düşük: 24.00 TL / En yüksek: 26.00 TL
  • Çarşamba fındık fiyatları: – En düşük: 23.00 TL / En yüksek: 26.40 TL
  • Düzce fındık fiyatları:– En düşük: 24.00 TL / En yüksek: 26.00 TL
  • Fatsa fındık fiyatları:– En düşük: 23.70 TL / En yüksek: 26.00 TL
  • Giresun fındık fiyatları:– En düşük: 23.00 TL / En yüksek: 26.00 TL
  • Kocaeli fındık fiyatları:– En düşük: 23.75 TL / En yüksek: 24.50 TL
  • Ordu fındık fiyatları:– En düşük: 23.00 TL / En yüksek: 25.00 TL
  • Sakarya fındık fiyatları:– En düşük: 23.75 TL / En yüksek: 24.25 TL
  • Samsun fındık fiyatları:– En düşük: 23.00 TL / En yüksek: 24.50 TL
  • Trabzon fındık fiyatları:– En düşük: 23.50 TL / En yüksek: 25.00 TL
  • Terme fındık fiyatları:– En düşük: 23.40 TL / En yüksek: 24.25 TL
  • Ünye fındık fiyatları:– En düşük: 23.50 TL / En yüksek: 26.00 TL
  • Zonguldak – En düşük: 23.75 TL / En yüksek: 24.50 TL
  • TMO fındık fiyatları:– En düşük: 25.50 TL / En yüksek: 27.00 TL                                                               Kaynak:damgagazetesi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil