Ana Sayfa Gündem, Politika 25 Ekim 2021

KABİNEDE GÜNDEM YOĞUN

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de toplanacak. Bu ayın sonunda İtalya’nın Başkenti Roma’da yapılacak olan G20 Liderler Zirvesi öncesi son hazırlıklar Kabine toplantısında görüşülecek. Ele alınması beklenen konular üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapılacak.

Toplantıda konuşulacak konuların başında Osman Kavala’nın serbest bırakılması için çağrı yapan ABD, Fransa, Almanya, Hollanda, İsveç, Norveç, Finlandiya, Danimarka, Kanada ve Yeni Zelanda’nın büyükelçileriyle ile ilgili komu olurken bir başka konu başlığında ise Terör örgütleri PKK/PYD, FETÖ ve DEAŞ ile mücadelede gelinen son nokta olması bekleniyor.

Koronavirüsle mücadele ve vaka sayıları ile ilave tedbirlerin olup olmayacağının da konuşulacağı kabine toplantısında aşılamada daki son durum da masaya yatırılacak bu konuda ise sağlık bakanın bir sunum yapması bekleniyor.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kameraların karşısına geçerek, Kabinede alınan kararları kamuoyu ile paylaşması bekleniyor

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil