Ana Sayfa Gündem, Politika 7 Kasım 2021

KILIÇDAROĞLU ÜZERLERİNİ ÇİZDİ…

Kamuoyunda merakla beklenen ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerde adları sürekli gündemde olan ve her kesimce merak edilen Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığına  Aday olacaklar mı? olmayacaklar mı? sorusu ilk kez açıkça muhatabına soruldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karar TV’de gazeteci Taha Akyol ve Elif Çakır’ın misafiri olarak merak edilen konulara açıklık getirdi

Kılıçdaroğlu’na, ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili “Belediye başkanları aday olabilir mi? Yoksa görevlerine devam etsin mi?” sorusu yöneltildi.

Kılıçdaroğlu ise soruya verdiği yanıtda ,“Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum. Nedeni de şu: Öncelikle, belediye meclislerinde çoğunluğumuz yok. Onun olmadığı yerde biz belediye başkanlığını başka bir partiye teslim etmiş oluruz. O zaman İstanbullu bize ne diyecek, Ankaralı bize ne diyecek? O bağlamda kafamda ciddi soru işaretleri var.

İkincisi şu: Seçildiler, önce bir bulundukları kentin bir güvenini kazansınlar, arkadan Türkiye’nin güvenini kazansınlar. Önlerinde bir zaman dilimi var. O zaman dilimi içinde çalışırlar, deneyim kazanırlar, iyi alanlarda kendilerini gösterirler, o çerçevede görevlerini sürdürmelerini istiyorum.” dedi

Bilindiği gibi daha önce bu soru Millet İttifakının diğer üyesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenere sorulmuş ve Akşener iki ismin de aday olması halinde destekleyeceklerini açıklamıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BABACAN: GERÇEKTİ HAYAL OLDU

BABACAN: GERÇEKTİ HAYAL OLDU

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil