Ana Sayfa Bölge, Gündem 12 Kasım 2021

VALİ TUNCAY SONEL VATANDAŞLARLA BİRARADA İDİ

Vali Tuncay Sonel,  düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Tuncay Sonel,  düzenlediği “Halk Günü” toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.278 Vatandaş ile görüştü
Halk günü toplantılarına ayrı bir önem veren Vali Tuncay Sonel, Valilik Toplantı Salonunda  vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Vali Sonel, Koronavirüs tedbirlerinin gözetilerek gerçekleştirildiği “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşları tek tek dinleyerek kendisine iletilen talep, şikâyet ve yaşadıkları sorunları not aldı. Ayrıca, ilgili  kurum müdürlerine de  talimatlar vererek vatandaşların ilettiği sorunlarına yardımcı olunmasını  istedi.
“Halk Günü”ne katılan Semra Çayan isimli vatandaşın talebi ise Hacettepe Üniversitesi İletişim Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan oğlu Görkem Çayan’ın en büyük isteğinin Vali  Sonel ile tanışmak  olduğunu söyledi.
Anne Semra Çayan’ın bu isteğini kırmayan ve hemen yerine getiren Vali Tuncay Sonel Ankara’da bulunan ve kendisiyle tanışmak isteyen Görkem Çayan’ı cep telefonundan görüntülü olarak arayarak bir süre sohbette bulundu ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordu.
Telefonda bir anda karşısında Vali Sonel’i gören üniversite öğrencisi Görkem Çayan, isteğini yerine getiren ve kendisine ilgi gösteren Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sundu.
Kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşların yaşadıkları sağlık, yol, iş, ekonomik sorunlar gibi birçok taleplerini hem makamında, hem ‘Açık Kapı’da, hem de düzenlediği “Halk Günü toplantılarında dinleyen Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarıyla  vatandaşların iletmiş olduğu sorunlarla ilgili kurum müdürleri ile birlikte daha hızlı çözümler üretebilmeyi amaçladıklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu dertleri, sorunları ve şikâyetlerine çare bularak çözmeyi hedefliyoruz. Hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de 278 vatandaşımızın derdine derman olmaya çalıştık” diye konuştu.
Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında kendisine iletilen her bir konuyu yakinen  takip ettiğini ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılması noktasında gerekli hassasiyetin gösterildiğini özellikle vurguladı.
“Halk Günü”ne katılan vatandaşlar, sorunlarının  dinlenmesi ve gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Vali Tuncay Sonel’e dua ettiler, teşekkürlerini  sundular.
Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayarak yakından ilgilendi, çocuklara çeşitli hediyeler vererek  onları sevindirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil