DOLAR 32,5422 -0.01%
EURO 34,9092 0.13%
ALTIN 2.426,490,16
BITCOIN 2051060-4.20075%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

BAŞKAN SARIALİOĞLU SAHADA

BAŞKAN SARIALİOĞLU SAHADA

ABONE OL
18 Kasım 2021 08:35
BAŞKAN SARIALİOĞLU SAHADA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,önceki gün Muhtarlarla birlikte olup sorunlarını dinlerken   dünüde AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Programı’na katıldı

Toplantıda bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti’nin, gayret, samimiyet tevazu duygusuyla yola çıktığını belirtti. Bazı belediyelerin kaybedilmesinde ahde vefadan kaynaklandığını dile getiren Başkan Sarıalioğlu, eksikleri görerek tekrar bu belediyeleri geri alabileceklerini söyledi.

 

“VEFA ÇOK ÖNEMLİ BİR DUYGUDUR”

 

AK Parti’nin değerleri olan bir parti olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu, “Vefa çok önemli bir duygudur. Gayret, samimiyet ve tevazu bizim şiarımızdır. Bu düsturla yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımız 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda İstanbul’un çok büyük sorunları vardı. Ondan sonra İstanbul’un bu güzel değişimine şahit olduk. O büyük hizmetlere şahit olduktan sonra İstanbul’u bu iş bilmezlere nasıl bıraktığımız konusunda içimde bir burukluk var. Demek ki bazı şeyleri biraz eksik bıraktık. Ahde vefayı biraz unuttuk sanki İstanbul’da. İstanbul’da bize bir ders verdi diye düşünüyorum. İnşallah bunlardan ders çıkartarak İstanbul’u ve kaybettiğimiz bir çok İli tekrar geri alırız diye düşünüyorum. Kadın Kollarımızın bu ‘vefa’ programları bunun için çok önemli. Desteğinizi herzaman hissettik. Sizlerle yol yürümekten herzaman onur duydum. Sizin bir kardeşiniz olarak herzaman emrinizdeyim. Bu makamlar gelip geçici. Bizim memlekete sevdamız var. Gece gündüz demeden çalışan ana kademe, kadın ve gençlik teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İşimizin vaktimizden çok olduğu bilinciyle çalışmaya, eserler inşa etmeye ve gönüller kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZ BİR DÜNYA LİDERİ”

 

Vefa toplantılarının 12’incisini düzenlediklerini belirten AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, “Vefa toplantılarını yapmamızın amacı bir araya gelmek. Hafızamızı tazelemek. Ülkemizin aleyhine hangi karalama kampanyaları yürütülüyor. Bunlar değerlendirmek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri. Bunu biz söylemiyoruz tüm dünya bunu söylüyor. Tüm dünya liderlerinin Cumhurbaşkanımıza karşı ayrı bir güveni var. Bazı liderler bunu dilleriyle ifade etmeseler de beden dilleri ile söylüyorlar. En son Birleşmiş Milletler toplantısında ABD Başkanı Joe Biden Cumhur Başkanımıza asker selam vermişti. Çünkü karşısında bir başkomutan var. Bunu belki dillendiremiyor ama vücut dili bunu ortaya çıkartıyor. Sonra fark ediyor bunu ve hemen elini indiriyor” diye konuştu.

 

Vefa programına; Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Kurucu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Şenyüz, önceki dönem Kadın Kolları ilçe yöneticileri  ve mahalle başkanları katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!