Ana Sayfa Dünya, Gündem 24 Kasım 2021

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve El Nahyan Bugün Biraraya Gelecekler

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed El Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine bugün Türkiye’ye resmi bir ziyaret düzenleyecek.

BAE’nin Türkiye’ye yapabileceği yatırımlara dikkat çekilen Bloomberg’ün haberinde, ziyaretin iki ülke arasındaki iş bağlarının geliştiği bir dönemde gerçekleşeceğine vurgu yapıldı.

Haberde, “BAE lideri Muhammed Bin Zayed El Nahyan, son yılların en üst düzey ziyareti için çarşamba günü Türkiye’ye gidiyor. İlişkilerde ticaret ve yatırımda milyarlarca doların kilidini açabilecek bir gelişme.” denildi.

GÜNDEM İŞ DÜNYASI

Veliaht Prens El Nahyan’ın Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceği zirvede, iş dünyasının gündemin üst sıralarında yer almasının beklendiği kaydedildi.

Daha önce İngiliz basınında yer alan bir haberde, Zayed’in, bu yılın başlarında 100 milyar dolarlık yatırım yapmaya hazır olduğunu Erdoğan’a söylediği belirtilmişti.

Diğer taraftan miktarın en az 10 milyar dolar düzeyinde olduğu aktarılmış, “Her iki miktar da Türkiye ekonomisi için etkili rakamlar. denilmişti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil