Ana Sayfa Gündem, Spor 25 Kasım 2021

KAN UYUŞMAZLIĞI

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Bordo Mavililerde Yunus ve Koıta dan faydalananamak Teknik Patron Abdullah Avcıyı yeni arayışlara itiyor.

Sakatlıklar ve cezalıların takımın yoluna engel olmaması için alternatifli bir kadro kuran Bordo Mavililer Yunus ve Koıta ile ilgili gelecek planlarını değiştirmek zorunda kaldı.

İlk yarıda kalan 6 maçta kendilerinden beklenen çıkışı yakalayamamaları halinde devre arasında yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan iki oyuncu içinde teklifler bekleniyor geçtiğimiz günlerde Giresunsporun Hocası Hakan Keleşin Trabzon verirse alırız açıklaması sonrasında iki futbolcunun da takımdan kesin olarak gidecekleri şeklinde yorumlandı.

Bordo-mavili takımın büyük umutlarla takıma transfer ettiği ve takıma önemli katkılar yapması beklenen Yunus Mallı ve Koita ise beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadı.

Sık sık sakatlık yaşayan Koita 3 maçta oyuna sonradan dahil olurken, 27 dakika oyunda kaldı. Bir dönem Milli takım kadrosunda kendisine yer bulan Yunus Mallı ise eski günlerini arıyor. Önemli bir kariyere sahip olan Yunus, 2 mücadelede 8 dakika forma giyebildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil