Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 26 Kasım 2021

330 BİN LİRA FINDIK ÜRETİCİSİNİN HESAPLARINA YATIRILDI

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, tarımsal destek ödemeleri kapsamında yaklaşık 13 milyon 846 bin liralık destek ödemelerinin, bugün üreticilerin hesaplarına aktarılmaya başlandığını söyledi.

Destek ödemeleri kapsamında Fındık alan bazlı gelir desteği kapsamında 330 bin 174 lira,nın da bu akşam dan itibaren fındık üreticilerinin hesaplarına aktarılmaya başlandığı bilgisini paylaştı.

Bilindiği gibi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından fındık üreticilerine, 2009 yılından itibaren dekar başına alan bazlı destek ödemesi yapılıyor. Destek ödenmelerinin, fındığın kalitesinin ve dekar başına verimini artırmasında çok önemli katkısı olduğu yetkililerce söylenirken dekar başına ödenen 170 tl nin yıllardır aynı rakam olduğunu ve artık arttırlması gerekir dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil