Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Kasım 2021

LİDER TOP BAŞI YAPTI

Karadeniz Fırtınası Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Kendi tesislerinde çalışmalara devam Trabzonsporda hedef İstanbul deplasmanında seriye devam etmek namağlup unvanını koruyarak puan farkının kapanmasını önlemek.

Teknik Patron Avcı idmanlarda futbolcularına sürekli olarak üzerilerinde oluşacak baskıya göğüs germelerine amaçlarının sahada kendilerine verilen görevi yerine getirerek 38 hafta sonunda mutlu sona ulaşmak olduğunu söyledi galip geldikçe rakiplerin dahada üzerlerine gelecek olmalarından endişe duymadıklarını da söyleyen Avcı bu bir oyun ve kazanan biz olmalıyız dediği öğrenildi.

Teknik Patron  Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve ilk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmana, tedavileri süren Bakasetas, Hüseyin Türkmen ve Erce Kardeşler katılmadı,Hamsik ve Koita, takımla çalışmalara katıldı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil