Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Kasım 2021

YENİ BİR EFSANE DOĞUYOR

 Abdullah Avcı Trabzonspor tarihine adını yazdırmak için adım adım ilerliyor….

Trabzonsporun şampiyonluklarının Hocaları Ahmet Suat Özyazıcı,Özkan Sümer efsanelerinin yanısıra Trabzonsporun başında 95/96 sezonundaki Hocası Şenol Güneş gibi adını Trabzonspor Tarihine yazdırabilmek için çalışan Abdullah Avcı takımla birlikte her hafta yeni bir rekoru kırarak ilerliyor.

Trabzonspor’un en uzun süreli yenilmezlik rekoru, 1995-96 sezonunda 29 maçlık seri ile gelmişti. O dönem Trabzonspor’un teknik direktörlüğünü Şenol Güneş yapıyordu her ne kadar o sezon sonu şampiyonluk ipini Trabzonspor göğüsleyemesede klup tarihindeki en uzun süre yenilmemezlik rekoru nu kırarak tarihteki yerini almış o başarının mimarı Şenol Güneş olmuştu.

Trabzonsporun 7 kez Türkiye Süper Lig Şampiyonluğunda hoca olarak Şampiyon teknik direktörler Trabzonlu
Trabzonspor, lig tarihindeki 7 şampiyonluğuna da Trabzonlu teknik adamlarla ulaştı.
Bordo-mavililer, 1975-76, 1976-77, 1979-80 ve 1983-84 sezonlarında Ahmet Suat Özyazıcı, 1978-79 ve 1980-81 sezonlarında ise Özkan Sümer ile lig şampiyonluğunu elde ederken 2010-2011 yılında ise Şampiyonluğa Şenol Güneş yönetiminde uzandı.

Abdullah Avcının yeni hedefinin ise önce Şenol Güneşe ait en uzun süre yenilmemezlik rekorunu kırmak daha sonrada 8,şampiyon takımın hocası olarak Trabzonspor tarihine adını Altın Harflerle yazdırmak .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Bu Virüsle Şaka Olmaz..

Bu Virüsle Şaka Olmaz..

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil