Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Kasım 2021

KARADENİZ DALGA DALGA KABARDI

Hafta sonu oynanan futbol maçlarında resmen karadeniz fırtınası esti…

TFF Süper liginde cuma akşamı oynan maçta Ç. Rizespor evinde  Kayserisporu tek golle geçerken Bir diğer Süper Ligdeki Karadeniz Temsilcisi  Giresunspor ise haftanın süprizini yaparak İstanbulda şampiyonluk adaylarından Beşiktaşı 4 golle geçerek seriyi devam ettirdi.

TFF 1. ligindeki Samsunspor ise Adana sporu 1-0 la geçerken iki karadeniz ekibin maçında ise  Ofspor  evinde Gumushanespora 2-1 yenildi. Haftanın diğer farklı skorunu ise Karabüksporu 4-0 la geçen orduspor oldu Karaman deplasmanına giden  Hopaspor ise rakibini 1-0 la yenerek evine dönerken Fatsa Belediyesporda sancaktepesporu   3-1 le deplasmanda yendi.52 Orduspor misafir ettiği Malatya Yeşilyurt’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederken Orduspor 1967 ise deplasmanda Kardemir Karabüksporu 4-0la geçti.

Bir diğer Karadeniz takımı Pazarspor deplasmanda Tarsus İdmanyurdunu 1-0 la geçerken iki karadeniz takımın maçında Hekimoğlu Çorumsporla puanları paylaştılar.

Karadenizde final ise İstanbul deplasmanına çıkan Avrupanın tek namağlup takımı Trabzonspor dan geldi Süper ligin  14. hafta karşılaşmasında Bordo Mavililer İstanbul deplasmanında evinde 12 maçtır kaybetmeyen F.Karagümrükspora konuk oldu, maçın 17. dakikasında  penaltıdan Djaniny ve 62. dakikasında  Abdülkadir Ömür attığı gollerle 2/0 yenerek hem liderliğini devam ettirdi hemde en yakın rakipleri ile puan farkınıda 10a çıkardı

Liglerde alınan bu sonuçlarla hafta sonu spor da resmen Karadeniz fırtınası esti

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil