Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Aralık 2021

FIRTINA TRANSFERDE DE ESMEYE BAŞLADI…

TFF Süper liginin namağlup lideri Trabzonsporda transfer görüşmeleri devam ederken her gün yeni bir oyuncunun adı Bordo Mavililerle anılmaya devam ediyor.

Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğanın “hocamızın istediği 3-4 oyuncu alacağız” demesi Başkan Ahmet Ağaoğlunun italyan medyasına verdiği röportaj da “her iki Yunan da mükemmel çocuklar. Bizim için harika karakterler ve önemli oyuncular. Muhtemelen bir üçüncüyü de yanımıza alacağız.” demesi gözleri yunan ligine ve bu ligde oynayan futbolculara çevirdi.

Sol bek mevkii için ilk olarak yerli olarak sivasspordan Uğur Çiftçiyi düşünen Yönetim sivasspordan bu futbolcu için gelen bonservis ücretini yüksek bulunca alternatif isimleri de devreye aldığı öğrenildi.

Yunanistan milli takımının kaptanı olan Bakasetas tan da bilgi alınacağı düşünüldüğünde şu an için takımın ilk transfer isteyen bölgesi sol bek pozisyonu için yunanistan milli takımından iki oyuncu içinde araştırmalar başlandı.

Öncelikle Yunanistan Milli takımında 7 numaralı oyuncu Georgios Masouras için nabız yoklayan yönetime ilk gelen rakamların yüksek olduğu ama henüz sonuçlanmadığı görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken bir diğer aday ise takımın 6 numarası  Dimitrios Giannoulis olduğu yönünde her iki oyuncu içinde görüşmelerin sürdüğü anlaşmanın sağlanması halinde futbolcunun Trabzona davet edilerek sözleşme imzalanacağı öğrenildi

Yönetimin Uğur Çiftçiyi takas + para şeklinde kadroya katmak isterken yunan oyuncular için satınalma opsiyonlu kiralama teklifi getirmesi bekleniyor

Georgios Masouras bu sezon takımı ile çıktığı 19 maçta 6 gol  4asist yaparken ,Dimitrios Giannoulis ise premier ligde oynadığı 10 maçta  1 asist yaptı Sivasspor da Oynayan Uğur Çiftçi ise süper ligde çıktığı 14 maçta takımına 1 asist katkısında bulundu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ONBİR VEKİL ARANIYOR …

ONBİR VEKİL ARANIYOR …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil