Ana Sayfa Gündem, Spor 11 Aralık 2021

“AVCI” YENİ AV PEŞİNDE

Süper Lig’in 15 haftalık periyodunu namağlup tamamlayan Trabzonspor, 16’ıncı haftada Fraport TAV Antalyaspor  ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı kazanıp, zirve de yoluna kayıpsız  devam etmek istiyor.

Karadeniz Fırtınası 15.hafta sonu itibarı ile 12 galibiyet 3 beraberlikle ligde namağlup 39 puanla en yakın rakibinin 12 puan önünde uzak ara liderliğine devam ediyor

Namağlup Lider Trabzonspor Süper Lig’in 16. haftasında bugün saat 19.00’da deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile yapacağı maç için dün akşam Antalya’ya geldi.Sakatlıkları bulunan kaleci Erce Kardeşler, Trondsen, Hüseyin Türkmen ve ameliyat olan Gervinho Trabzonspor’un Antalya kamp kadrosunda yer almadı.

Antalya’ya gelen Trabzonspor kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

“Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muhammet Taha Tepe, Serkan Asan, Peres, Dorukhan Toköz, Ahmetcan Kaplan, Hugo, Edgar Ie, Denswıl, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir, Siopıs, Hamsik, Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı, Nwakaeme, Cornelıus, Djanıny, Koita.”

Trabzonspor’u konuk edecek olan Fraport TAV Antalyaspor ise  dün akşam saatlerinde yaptığı son antrenmanda maçın taktik provalarını gerçekleştirdi ve maç için kampa girdi

2016 yılından beri Trabzonspor karşısında galibiyet alamayan Antalyaspor bu süreçte oynanan 9 maçta 3 beraberlik alırken 6 kez de sahadan puansız ayrıldı.

Trabzonsporun başında gerek takım gerekse bireysel olarak rekorları bir bir kırarak şampiyonluk yolunda ilerleyen Abdullah Avcı geçen hafta alınan Adademirspor galibiyetiyle  teknik direktörlük kariyerinin en uzun galibiyet serisini yakalamıştı bu hafta alınacak yeni bir galibiyetle bireysel rekorunu geliştirirken deplasman 414 gündür kaybetmeyen Bordo Mavili takım seriyi dahada ileriye taşımakta kararlı.

 

.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil