DOLAR 32,5259 0.11%
EURO 35,0474 -0.01%
ALTIN 2.435,800,00
BITCOIN 21010680.75276%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

ABDULLAH AVCI:KAYBETTİĞİMİZ SADECE -3- PUAN

ABDULLAH AVCI:KAYBETTİĞİMİZ SADECE -3- PUAN

ABONE OL
12 Aralık 2021 07:53
ABDULLAH AVCI:KAYBETTİĞİMİZ SADECE -3- PUAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonsporun başarılı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Antalyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı ,kazandığımızda Nasıl 3 puan kazanıyorsak bugün de sadece 3 puan kaybettik derken ,Maça hem bireysel hem de oyun olarak iyi başlayamadığımızı belirten Avcı “Her iki taraf da birbirini biliyordu. Duran toptan golü bulduk. Sonrasında rakibin penaltı golü geldi. Devre arasında oyun formasyonunda bir iki değişiklik yaptık ve topa daha çok sahip olmaya çalıştık. Zaman zaman oyuna girdik zaman zaman da giremedik ve kendi kalemize attığımız golle mağlup olduk. İlk defa deplasmanda kaybettik. Namağlup şampiyon olacağımızı söylemedik. Nasıl 3 puan kazanıyorsak bugün de sadece 3 puan kaybettik. Antalyaspor’un galibiyetini tebrik ediyorum ama bunu daha iyi hale getirmek için performans ve oyun olarak buna davetiye çıkardık. Bir iş kazası diyebiliriz. Hem oyun hem de enerji olarak bundan neler çıkartabiliyoruz diye bunların üzerinde çalışacağız. Cumartesi günü saat 16.00’da bütün Trabzonspor taraftarlarını maça bekliyoruz” dedi.

Maç sonrası oyuncuların üzgün olduğunu dile getiren Avcı, “Üzülürken oyundan ve bireysel performanstan neler çıkartabileceğimize bakıp ona göre hareket edeceğiz. 38 hafta boyunca her maçta ritim yakalayamayabilirsiniz. Bazen iyi oynarken kaybedersin. Biz bugün parçalı bir oyunla kaybettik” diye konuştu.

Uzun bir aradan sonra deplasmanda maç kaybedildiğini sözlerine ekleyen Avcı, “Bu takım parçadan bütüne doğru harika işler yaparak gidiyor. Dünyanın en iyi takımları bile kaybediyor. Bugün sadece bir maç kaybettik. Yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Maçta sakatlanarak oyundan çıkan Nwakaeme’nin durumunun yarın netlik kazanacağını söyleyen Avcı, şunları söyledi: “Nwakaeme takımımız için çok önemli bir oyuncu. Sakatlığı üzücü ama bunlar futbolun içinde var. Nwakaeme bireysel performansını yansıttığında çok etkin bir oyuncu. Abdülkadir Ömür’ü ise gün gün takip ettik. İkinci gol sonrası ısınırken kulübeye çağırdık ama hala ayağında ağrı olduğu geri bildirimini aldık. Böyle olunca risk almak istemedik. Önümüzdeki hafta bizimle olur diye düşünüyoruz”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!