Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Aralık 2021

İSTKRAR+GÜVEN+İNANÇ=GİRESUNSPOR

TFF Spor Toto Süper Ligin de  haftanın açılış maçında  GZT Giresunspor ile İzmir temsilcisi  Altay karşı karşıya geldi.

Süper ligde 5.hafta sonunda sadece 1 beraberliği olan ve hiç gol atma başarısı gösteremeyen Giresunsporda herkes teknik direktör Hakan Keleş gider derken Başkan Hakan Karaahmet bütün spor kamuoyunu şaşırtarak Teknik Patron Hakan keleşin arkasında durmuştu bugün gelinen noktada bir kez daha gösterdiki istikrar,güven ve inanç başarıyı getiriyor 17. hafta sonu itibarı ile Giresunspor ligde 6 galibiyet 4 beraberlikle 11. sırada (maç fazlası ile )

Kora kor bir  mücadeleye sahne olan maçta  ev sahibi GZT Giresunspor Altayı 3/1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu .Alınan  bu sonuçla birlikte Giresunspor 17,hafta sonu itibarı ile süper ligde puanını 22’ye yükseltti. Konuk takım Altay ise 18 puanda kaldı.

Giresunspor’un gollerini Shapi Suleymanov, Ibrahima Balde ve Penaltıdan Fousseni Diabate atarken  Altay’ın tek golünü ise Andre Poko attı.

Giresunspor sahaya Okan, Hayrullah, Diarra, Alexis, Aziz, Pelupessy, Traore, Diabate, Shapi, Sergio, Balde 11 ile çıkarken rakibi Altay ise sahaya  Lis, Cebrail, Murat Akça, İbrahim Öztürk, Naderi, Khaly Thiam, Poko, Eren Erdoğan, Pinares, Martin Rodriguez, Ahmed Rayan 11 ile çıkmıştı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil