Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Aralık 2021

BU ŞEHİR ÇOK GÜZELLİKLERİ HAKEDİYOR

Hatayspor maçında alınan 2-0 lık galibiyetin ardından mikrofonların karşısına geçen Bordo Mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı maçın genel bir değerlendirmesini yaparken ” biz sadece kaybettiğimiz değil kazandığımız maçlarıda tekrardan çalışıyoruz ,Taraftara ayrıca teşekkür ediyorum her hafta beni çağırıyorlar. Ben çağırılıyorum ama benimle çalışan 8-10 tane ekip arkadaşım var. Burası çok güzel bir. Bu şehir çok güzellikleri hak ediyor. Ekibime de yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” ” dedi

Bordo Mavili takımın hocası Abdullah Avcı yaptığı açıklamada : Ligin en zor ekiplerinden bir tanesi ile karşılaştıklarını belirten Avcı, “Son iki yıldır çıkış yapan ve buraya lig üçüncüsü olarak gelen bir ekip. Oynadıkları son iki maçta da formasyonlarını değiştirdiler. Başlarında da oyunu ve oyuncuyu geliştiren başarılı bir teknik adam var. Bugün oyuna beklediğimiz gibi başladılar. İlk yarıda belki de sezonun en dominant oyununu oynadık.

Taraftarlarımız da topa sahip olma oyununa, savunmaya ve hücuma inanılmaz destek verdi. İlk yarıda hem oyun, hem skor ve her şey harika ve istediğimiz gibi gitti. Rakibi devreye sokmadık. İkinci yarı başlar başlamaz rakibe pozisyon verdik. Oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor. O pozisyon gol olsa rakip devreye girecek ve oyun başka bir boyuta girecek. Sonrasında denge vardı ama basit top kayıplarımız oldu. Rakip biraz daha fazla topa sahip oldu. Oyunda dengeyi bulup pozisyonlara da girdik.

Geçen hafta kaybettikten sonra böyle güçlü bir rakibe karşı oyun ve skorla geri dönüş yapmak hem Trabzonspor’un büyüklüğünü hem de oyun hafızasını gösterir. Bu nedenle tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Geçen hafta davet ettiğim taraftarlarımız bugün 40 bin kişiyle yanımızdaydı, kendilerine teşekkür ederim. Ben herkesten bir fazlasını istiyorum. Taraftarlımız bunu yapıyor. Destek vermeye devam etsinler. Oyunda her zaman basit ve doğru oynamak gerekir. Eğer bunu yapmazsan oyun seni cezalandırır. Ben bu konuda oldukça detaycıyım. Ayrıca bugün sadece 3 puan kazandık ve 42 puana ulaştık. Yarından itibaren Salı günü oynayacağımız Altay maçına hazırlanacağız. Sonrasında Başakşehir ve kupa maçımız var” dedi.

Maç saatinin oyuncuları etkilemediğini düşündüğünü söyleyen Avcı, “Bioritim açısından antrenmanlarımızı maç saatine göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Rakibe göre çalışmalar yaptıklarını dile getiren Avcı, şunları söyledi: “Hem savunmada hem de hücumda neler yapacağımızı bölge bölge çalışıyoruz. Geçen sezondan beri Trabzonspor’un yukarıya doğru ivme kazanmasının sebebi sadece Abdullah Avcı değil. Başkanımız, yönetim kurulumuz, taraftarlarımız, bize sağlanan imkanlar ve kulübün içinde çalışan profesyoneller birçok parçayı tamamlıyor. Arkamda 10 kişilik bir teknik ekip var. Tümü bu sevgiyi hak ediyor. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Adım adım doğru noktaya ilerlemeye devam edeceğiz.”

Abdülkadir Ömür ve Dorukhan Toköz’ün Türk futbolu için önemli isimler olduğunu vurgulayan Avcı, “Futbolun içinde sakatlıklar var. Önemli olan sakatlık sonrası en iyi şekilde hazırlanmaktır. Biz oyuncularımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz, onlar da bu konuda adım atıyorlar. Ben oyuncularımdan hep bir fazlasını istemeye devam edeceğim” dedi.

Geçen hafta oynanan Antalyaspor maçının analizini yaptıklarını belirten Avcı, şunları söyledi: “dünyada hiçbir takım dominant ve baskın oyunları her zaman oynayamaz. Sonuçta bu insanın yaptığı bir iş. Performanslarda iniş çıkışlar olabilir. Tüm bunlara rağmen kaybetmeyi hak etmemiştik ancak bu tür mağlubiyetler farkındalık yaratır. Bugün oynanan doğru oyun bize de büyük keyif verdi. Biz kaybettiğimiz maçları da kazandığımız maçları da çalışıyoruz. Önemli olan duygu dalgalanmalarını doğru yaşamak.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil