Ana Sayfa Bölge, Gündem 19 Aralık 2021

ORTAHİSAR YAŞAM PROJELERİNE BAKANLARDAN TAM DESTEK

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Genç, projeleri için bakanlıklardan destek istedi!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u ziyaret eden Başkan Genç Ortahisar’a yapılacak olan proje ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Genç, Ortahisar’da yapımı devam eden  Tünel Akvaryum, yapılması planlanan En Mutlu Köy Projesi ve yaşam projeleri için bakanlardan destek istedi.

Ortahisar’ın Trabzon’un kalbi olduğunu belirten Başkan Genç, şu ana kadar hayata geçirdikleri ve programa aldıkları projelerin tamamlanmasıyla birlikte Ortahisar’ın şehrin tanıtım ve reklam yüzü haline geleceğini söyledi.

ORTAHİSAR YAŞAM PROJELERİNE TAM DESTEK

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte Ortahisar’ın acil olmazsa olmaz projelerini Ankara’da masaya yatırdılar. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in Ortahisar Yaşam Projeleri bakanlar tarafından da kabul gördü. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yapımında sona gelinen Tünel Akvaryum, yapımına başlanacak olan En Mutlu Köy ve Boztepe Seyir Terası projelerine destek verilmesini istedi. Başkan Genç ayrıca Hızırbey Mahallesi’nde ASKF Haluk Ulusoy tesislerinin hemen arkasında yapılacak olan Afet Eğitim Merkezi ve yapımı devam etmekte olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

 

BAKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bakanlarımızın projelerimize her konuda destek olacağını ifade ederek  ‘’ Trabzon’a yapılması gündemde olan projelere sahip çıkılması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir ‘’dedi. Bu projelerin şehrimiz adına sıkı takipçisi olduklarını dile getiren Başkan Genç, ‘’Ortahisar Yaşam Projelerinde gelinen nokta itibarıyla ayrıca bilgilendirmek yaptık.  Projelerimiz çok büyük çaplı projeler. Belediyemizin imkânlarıyla ve bakanlıklarımızın destekleriyle bu projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Hem teknik anlamda hem de finansal anlamda devletimizin yardımlarına ihtiyacımız var. Turizm canlılığını korumak için Bozetepe Seyir Terası,Tünel Akvaryum ve En mutlu Köy projelerimize ciddi anlamda ihtiyacımız var. Sizlerin, diğer bakanlıklarımızın, milletvekillerimizin destekleri cesaretimizi ve şevkimizi daha da artıyor. Sağolsun bakanlarımız kendilerine sunduğumuz bütün projelerimizi hep sahiplendi ve projelerimize destek oldu. Ben bir kez daha bakanlarımıza bu desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” sözlerine yer verdi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil