Ana Sayfa Gündem 21 Aralık 2021

BİZE HER YER TRABZON

♥️💙GÜNAYDIN 🌸TRABZON,
♥️💙GÜNAYDIN🌸 TRABZONSPOR CAMİASİ,
♥️💙GÜNAYDIN 🌸TÜRKİYE 🇹🇷,
♥️💙GÜNAYDIN 🌸 DÜNYA 🌎

( Arkanıza yaslanın, Moriunho A.Avcı ve ♥️💙 Trabzonspor Süper lig filmini seyredin, )

♥️💙🌸MORİUNHO A.AVCI,
MEYDAN OKUYOR
🗣 BAZEN YENİLEN TAKIMDA DEĞİŞMEZ,
🗣 Antalyaspor ‘a yenilmedik, yendirildik.
♥️💙TRABZONSPOR’un,
HATAY maçı ve ANTALYA maçı;
Antalyaspor maçı hakemi Zorbay Küçük, TS’dan maçı aldı, Antalyaspor’a verdi.
Antalya maç kadrosu ile Hatay maç kadrosu birbirinin aynısı, Antalya maçında sakatlanan NWAKAEME yerine, Hatay maçında DENSWIL oynadı, İKİ MAÇIN KADROSUDA AYNI🤔🤔.
Dikkat!!!Hatay maç kadrosunda, sakatlığı nedeniyle sadece Nwakaeme yok!!!Gelelim Antalya maçına;
TS, Antalyaspor’un ataklarını savuşturdu, ataklar yaptı, golünü de attı.
Hakem Zorbay Küçük, TS’un yenilmesi için ne gerekiyor ise yaptı, TS’un oynadığı, çağın gereksimi olan, sisteme dayalı modern futbolu göremeyenler 🤔🤔, görmek istemeyenler🙄🙄, Trabzonspor ne oynadı ki diyor, TS ne mi!!! oynadı 🙄, maçı alacak kadar oynadı, daha ne oynayacak ki !!!
Ben demiyorum,
TRT Spor’da Bünyamin Gezer ve ekibi diyor,
HUGO’ya yapılan penaltı verilmedi, DJANINY’ye yapılan yaralama hareketine kırmızı kart♦️verilmedi, sarı kartlar, fauller verilmedi,

A.Avcı’da biliyordu, Antalyaspor maçını kaybetmediğini, ancak A.Avcı, Fb/Gs/Bjk ve bazı diğer takımlar gibi hakemleri suçlayarak, futbolcularına taviz ve rahatlık vermedi.
A.Avcı, yanlış ve noksanlığı, kendisinde ve futbolcularında buldu, bunun sonucu olarak, TS; 1-2 kaybettiği, Antalyaspor maçı sonrası, Hatayspor ‘u 2-0 ile geçerek,
Sezon sonuna kadar sürecek olan, yenilmezlik serisine başladı.
☹️☹️Hakem Zorbay Küçük de TS ‘u durduramadı, ancak etkiledi.🙃🙃🤐
Bu etkileşim ile, Hatayspor maçı ilk 10 dakikasında panik havası oluştu, TS bir an önce gol 🥅 goller atmak isteği ile oynadı, 10. dakika sonunda, TS duruldu, normal sistemine döndü, DJANINY (24 dk ) ve CORNELIUS ( 38 dk ) ile, ilk devre de, bilardo 🎱 topu hareket sisteminde, şimşek hızında iki jenerik gol 🥅 attı.
Hatayspor’a saygı duyarak, maçı 2-0 kazandı.
🇹🇷 Türkiye de futbol ⚽️ değişti.
Kadrosu çok güçlü olan FB, BJK, GS,, ANTALYA, HATAY, KONYA takımları istesede, TS seviyesine gelemezler, çünkü; T.Direktörleri güncel olmayan donanımlar ile futbol takımlarını maçlara hazırlıyorlar ayrıca kadrolarındaki futbolcular da sistem içersindeki görevlendirilmelere göre transfer edilmedi. Şöyleki bazı takımlarda, bir mevki de aynı görevi yapan üç as oyuncu var 😳😳
Bu takımlar, sabırlı bir şekilde, en az üç yıl çalışırsalar, dördüncü yılda TS seviyesine gelebilirler.

🇹🇷 Türkiye de, çağın gereksimi olan, sistem ve ilme dayalı modern futbolu Trabzonspor oynuyor.♥️💙
Diğer takımların;
T.DİREKTÖR DEĞİŞİMLERİ, HAKEMLERDEN MAÇ İSTEMELERİ, HAKEMLERE SALDIRMALARI, VB. olayların gerçek nedeni, çağ dışı kalmış, futbolcuyu köle gibi kullanan takım oyun yapılarındandır.
🛑 Trabzonspor hariç tüm takımlar, sistem ve ilimden uzak çağ dışı kalmış 20 yıl önceki futbolu oynuyor, topu al, tüm güçünle rakibe saldır, bireysel yetenek ve özel hazırlıklı fizik güçü ile rakibi yenmek, maç sonu; gelecek maçı çıkaramayacak güçsüz bir takım ve sonrası, beraberlik ve yenilgiler, 🛑
🛑🛑Rakibini ciddiye alıp saygı duyduğu ve değer verdiği sürece, 🛑🛑
♥️💙 TS’u, Türkiye Süper ligde yenecek takım yoktur,♥️💙
♥️💙TS, kalan maçlarında yenilmeden ligi tamamlayıp, tarihi rekorlar kırarak, yüksek averaj ve puan farkı ile Şampiyon olacaktır.
♥️💙ŞAMPİYON
♥️💙TRABZONSPOR ♥️💙
21.12.2021
♥️💙 BİZE HER YER TRABZON ♥️💙

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil