Ana Sayfa Gündem, Yaşam 23 Aralık 2021

UZUNGÖL 2022’Yİ KARŞILAMAYA HAZIR

Uzungöl Yılbaşı Programına Hazır

Uzungöl’de ağır geçen pandemi döneminin olumsuz etkilerini azaltmak için bölgedeki bazı oteller yılbaşı proğramları ile konuklarını ağırlama ve eğlendirmeye hazır.

Şenol Yolcu / Uzungöl

Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş, “Uzungöl yılbaşı için eğlence ağırlıklı proğramı üstlendi. Ağır bir sezon geçiren Türk halkı için hiçbir zorluktan kaçınmayan otel işletmecileri konuklarını bekliyor” dedi.

Otellerin Yılbaşı Hazırlığı

Geride bıramkaya hazırlandığımız 2021 yılının bitip yeni umutlarla hazırlandığımız 2022 yılı için Uzungöl üzerine düşen görevi yerine getirecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Uzungöl Turizmciler Dernek Başkanı Mehmet Keleş şunları söyledi.

“Gerçekten zor bir yıl geçirdik. Bölgemizdeki bazı oteller vatandaşlarımızın geçirdiği ağır bir yılın ardından yorgunluğunu atmak isteyenler için yılbaşı programları hazırladılar. Ülkemiz ve Karadeniz Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl´de yeni yılı geçirmek isteyenleri Uzungöl’e bekliyoruz”.

Kaynak:www.ekotime.net

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil