Ana Sayfa Bölge, Gündem 25 Aralık 2021

Trabzon Halkından Olimpiyat Şampiyonu’na Hediye

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda 69 kiloda altın madalya kazanan Olimpiyat Şampiyonumuz Busenaz Sürmeneli’ye Trabzon halkı adına alınan hediye otomobili Valiliğimiz önünde düzenlenen törenle teslim etti.

Valilik binası önünde yapılan törende konuşan Vali Ustaoğlu, ‘’Busenaz kızımız 66 kiloda Olimpiyat Şampiyonu oldu ve bizim şanlı Bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşı’mızı Dünyanın öbür ucunda gururlar söyleterek bize heyecanı yaşattı. Trabzon halkı olarak da ülke olarak da kendisiyle gurur duyuyoruz. Genç yaşta göstermiş olduğu başarıyı devam ettirecek.  İnanıyorum ki bundan sonra bizim gençlerimizin içinde kendisi rol model olacak ve bu ülkeye yeni olimpiyat şampiyonları yetiştirecek. Biz buna inanıyoruz’’ dedi.

Vali Ustaoğlu, Trabzon halkı adına otomobil hediye ettiklerini söyleyerek, ‘’Ülkemize ve Trabzon’umuza bu gururu yaşatan Busenaz kızımıza Trabzon halkımızın bir armağanı ve iş adamlarımızın armağanı olarak antrenmanlara daha rahat gidebilmesi, günlük ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmesi adına kendisine bir araç hediye ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz’’ şeklinde konuştu.

Milli boksör Busenaz Sürmeneli ise, ‘’13 senelik bir emek görüyorum madalyamın arkasında. Sizin için büyük bir başarı olabilir ama benim için büyük bir başlangıç oldu. Çocuklar bize bakarken gözü parlıyor. Gururlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız diyor ki ‘’Ağlattın beni kız’’. Çok güzel duygular. 2024 için hedeflerimizi koyduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Valimize teşekkür ederim, Trabzon halkına teşekkür ederim’’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil