Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Aralık 2021

1461 RUHU İLE

TFF 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve Hafta içinde ismini değiştirerek 1461 Trabzon FK yapan Trabzon temsilcisi ilk yarının son maçında evinde karşılaştığı Ankarasporu 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini 2-1 le geçti.

1461 Trabzon FK 1-0 geriye düştüğü maçta Önce beraberliği son dakikada gelen gollede 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli 3 puan alarak geçti.

9.dakika da Ankaraspordan Erdal Öztürkün kaydettiği golle yenik duruma düşen 1461 Trabzon FK  bu gole 41 dakikada Caner Aktaş ile cevap verince takımlar soyunma odasına 1-1 lik beraberlikle girdiler

İkinci yarıya Teknik Patron Bahattin Güneş Abdulkadir Beyazit Ahmet Sun değişikliği ile başladı ikinci yarı mücadele yüksek bir tempoda oynanmasına rağmen iki takım da golü bulmakta zorlandı taki maçın uzatma bölümlerine geçildiğinde dakikalar 90+4 ü gösterirken ikinci yarı oyuna giren Ahmet Sun kaydettiği golle Takımını 2-1 öne geçirdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

RAKİP HULL CİTY …

RAKİP HULL CİTY …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil