DOLAR 32,5775 0.1%
EURO 34,9456 0.27%
ALTIN 2.416,12-0,28
BITCOIN 2098231-3.2161%
Trabzon
23°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

KUPA VARSA HEDEF BELLİ …

KUPA VARSA HEDEF BELLİ …

ABONE OL
26 Aralık 2021 08:30
KUPA VARSA HEDEF BELLİ …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligin ilk yarısının son maçını Başakşehirle oynayan ve sahadan gol sesi gelmeyen maçta Trabzonspor Başakşehirle 0-0 berabere kaldı maç sonu kameraların karşısına geçen Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada Ligin organize takımlarından Başakşehir ile karşılaştıklarını belirten Avcı, “11 yıl görev yaptığım, iyi organizasyonu, hafızası ve planı olan takımı, teknik adamlığını yaptığım Emre Belezoğlu çalıştırıyor. Bugün ligin en organize takımlarından bir tanesiyle karşılaşacağımızı biliyorduk. İki takımın da savunmada ve hücumda planları vardı. Bunları saha içinde doğru uygulayarak hareket ettik. Oyun içinde çeşitli formasyonlar denedik. Oyunun bütününde direkten dönen toplarımız var, planlar var, sabır var ve rakibe çok fazla pozisyon vermeme var. Oyun olarak kazandık ama skor olarak kazanamadık diye düşünüyorum. Savunmanın merkezinde ilk kez yan yana gelen iki oyuncumuz da bence çok iyi oynadı. Kenar oyuncularımızın yerine Djaniny ve iç orta saha oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ü kullanıyoruz. Hamle şansımız fazla yok ama oyuncularımız oyuna geçen seneden beri sahip çıkıyor. Böyle bir takıma karşı sonuna kadar kazanmayı istediler. Bu nedenle oyuncularımı tebrik ediyorum. Beraberlik bu işin içinde var. Yolumuza devam edeceğiz. Bir hafta ara var ve sonra lig tekrar başlıyor. İlk yarıya baktığımızda birçok şeyi üstüne koyan bir Trabzonspor var. Stadyumu dolduran ve bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu destek arkamızda oldukça bizim ceplerimiz dolu, oyun da gelişiyor. Bunun yanında rekabeti arttıracak transfer çalışmalarını da yapıyoruz. İkinci yarıda oyun gelişerek gidecek, takımın ruhu ve dengesi olacak. Sezon sonu horonu da birlikte oynayacağız inşallah” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nın hedeflerinden bir tanesi olduğunu da sözlerine ekleyen Avcı, şunları söyledi: “Sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız. Yarın antrenmanımız var. Sakatlıklar sonrası elimizde kalan oyunculara bakacağız. Bir stoper aciliyeti ortaya çıktı. Deneyimli ve kaliteli bir oyuncu için çalışmaya başladık. Ayrıca kenar ve bek oyuncusu konusunda eksiklerimiz var. Devre arası transferleri kolay olmuyor. Penaltı pozisyonuyla ilgili ise konuşmak ve bunlara takılı kalmak istemiyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!