Ana Sayfa Bölge, Gündem 27 Aralık 2021

ÖRS VATANDAŞI DİNLEDİ , SANDIK ŞART DEDİ

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Akçaabat’ta  köy ve mahalle ziyaretleri yaptı, “Gençler iş istiyor.” dedi.

Örs, beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır ve parti yöneticileri ile birlikte  Akçaabat’ta bir dizi ziyarette bulundu.

VATANDAŞ GEÇİM DERDİNDE
Burada bir açıklama yapan Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, “İYİ Parti heyeti ile birlikte Akçaabat ilçemizdeyiz. Burada mahallelerimizi ziyaret ettik ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Vatandaşlar temel geçim maddelerindeki zamlar nedeniyle geçim sıkıntısı ile karşı karşıya. Toplumun her kesimi hayat pahalılığından şikayetçi. İktidarın algılarının ve uçuyoruz masallarının Akçaabat’ta karşılığı yok. Ak Parti iktidarında gelinen noktada bugün vatandaşlarımız yokluk ve yoksulluk ile boğuşuyor. İktidarın gündemi ile halkın gündemi farklı. Vatandaş geçim derdinde.” dedi.

“USTALIK”  DÖNEMİ, “ÇÖKÜŞ’ DÖNEMİ OLDU!
Toplumun her geçen gün daha da yoksullaştığını vurgulayan Örs, “Ak Parti’nin, ekonomi alanındaki uygulamaları ile kendi yandaşları daha da zenginleşirken, vatandaşlarımız daha da fakirleşmektedir. Döviz kurundaki ani iniş çıkışlar ve hayat pahalılığı iktidarın bir ekonomi politikasının olmadığının, ekonomide sınıfta kaldığının göstergesidir. Vatandaşların alım gücünün düşmesi ve yüksek enflasyon, “verin yetkiyi görün etkiyi” dedikleri güya “ustalık” dönemlerinde ülkeyi çöküşe sürüklediklerinin açık delilidir. Millete;  “ustalık dönemi” dediler, “çöküş dönemi” yaşattılar. Ak Parti sürekli yeni masallarla  günü kurtarmaya çalışıyor; milletin eriyip giden maaşından, açlıkla olan imtihanından, geçim sıkıntısından hiç bahsetmiyor.

İŞSİZLİK ALDI BAŞINI GİTTİ
İktidar milleti görmüyor, duymuyor. Milletten uzaklaştılar. Algılarla yönetmeye çalışıyorlar ama algıyla ülke yönetilmez. Gerçekleri gizleyerek işsizlik azalmaz, enflasyon düşmez, ekonomi düzelmez. Ak Parti, hayat pahalılığının önüne geçemiyor. İktidarın tüm yanlış politikaları vatandaşın sırtına yükleniyor. Bugün Trabzon’un da,  Akçaabat’ın da en büyük sıkıntısı işsizlik. Burada işsizlik had safhada. Ziyaret ettiğim her mahallede gençler iş talebinde bulundu. Haklı olarak iş istiyorlar. Ak Parti’nin Trabzon’da  istihdama yönelik tek bir yatırımı olmadı. Parayı betona gömdüler, işsiz gençlerimizi  görmediler. Betona var, işsize yok!” ifadelerini kullandı.

AKÇAABAT İYİ OLACAK
Açıklamasının son bölümünde İYİ Parti’nin iktidara hazır olduğunu söyleyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, “Akçaabat’ta gördük ki; İYİ Parti umut olmuş. Millet seçim istiyor ve sandığı bekliyor. İYİ Parti olarak, ülkemizi yaşadığı bu zor süreçten çıkaracak projelerimiz ve kadrolarımızla hazırız. Biz çözeriz. Milletimiz İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e güveniyor. Millet bizi çağırıyor, İYİ Parti iktidara yürüyor. Akçaabat, Ak Parti’yi göndermeye karar vermiş. Akçaabat iyi olacak.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BU FIRTINA DİNMEZZZZZZZZZ

BU FIRTINA DİNMEZZZZZZZZZ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil