Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Aralık 2021

FATİH “SULTAN” TEKKE

Dün oynanan ziraat Türkiye kupası maçlarında günün süprizi istanbuldan geldi 

Teknik Direktörlüğü Fatih Tekkenin yaptığı Altaş Denizlispor normal süresi  ve uzatma dakikaları 3-3 biten maçta panaltılarla Galatasarayı 9-8 yenerek kupanın dışına itti.Fenerbahçe maçı sonrası aldığı 6 maç men cezası tamamlayan ve Denizlispor karşılaşmasında takımının başında yer alan Fatih Terimin takımı Galatasaray alınan bu sonuçla süper ligden sonra Ziraat Türkiye kupasındaki hedefinden de koptu.

Günün diğer maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle :

Kasımpaşa normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalarda bulduğu gollerle Kocaelisporu 5-3 yenerek bir üst tura çıkarken A.Hatayspor N.Menesporu 1-0 lık skorla geçti f.Antalyaspor ise Giresunsporu 2-1 yenerek tur atlarken sahaya yedek ağırlıklı kadrosuyla çıkan Trabzonspor misafiri 1/o lık skorla geçerken Bolusporu kupanın dışına itti.Günün son maçında ise Galatasaray evinde A.Denizlispora elenerek kupanın dışında kalan bir başka takım oldu.

Maç sonunda mikrofonların karşısına geçen Fatih Tekke :  “Enteresan bir maç oldu. Özellikle Abdulkadir’in performansı çok öne çıktı. Oyuncuların isteği önemliydi. Galatasaray’a karşı, bu kadar eksikle tur atlamak önemli. Sakatlanan, sakat sakat devam eden oldu. Kulübede oyuncum yoktu. Bir moral oldu bize, ciddi moral. Çocuklar istersek neler yapabileceğimizi gösterdiler. Galatasaray 10 kişi kalınca ön baskıyı durmadan yaptık. Moral ama lig daha çok önemli. Ayın 9’unda Bandırma maçı var. Çok eksiğimiz var. Umarım aynı istek ve 1 galibiyet ligde sorunlarımızla beraber şehrimizle, taraftarımızla ayağa kalkma olur. Bize güzel bir moral oldu.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil