Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Aralık 2021

HAYIRLI OL…..

Bordo Mavililerde  uzun zamandır gündemlerinde olan ve bir kaç kez görüşülüp anlaşma sağlanan ama son anda çıkan pürüzler neticesinde  bir türlü transferini gerçekleştiremediği Efecan Karaca için kulübü Alanyasporla sonunda anlaşma sağlandığı ve ligin ikinci yarısında Efecan Karacanın Bordo Mavili formayı giymesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

Alınan Bilgilere göre Efecanın da alanyasporda takım arkadaşları ile vedalaştığı ve ligin ikinci yarı hazırlıklarına katılmak için Trabzona geleceği önce sağlık kontrolünden geçecek Efecanın ardından kendini Bordo Mavili yapacak imzayı atması bekleniyor.

Bordo Mavili takımın Teknik Patronu Abdullah Avcının ısrarla istediği kanat oyuncu sorununuda Efecanla gidereceği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ÇOK PARA VERDİM…

ÇOK PARA VERDİM…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil