Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Ocak 2022

BAŞKAN :74 İL HAVUZ SİSTEMİ KULLANIYOR BİZDE GEÇECEĞİZ

Belediye Başkanı muhtarlara yaptığı toplantıda ” Türkiyede dolmuş sisteminde havuz sistemi kullanmayan 7 ilden bir tanesiyiz ülkemizde 74 il de dolmuşlarda havuz sistemi kullanılıyor çalışmalarımız devam ediyor haziran ayına kadar bizde bu sisteme geçmiş olmayı hedefliyoruz dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Toplantıya, Belediye Başkan Vekilleri Hasan Yılmaz ve Salih Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Şerafettin Vurgun, Osman Öden ve Abdurrahman Demirel ile Birim Müdürleri de katıldı.

Muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını anlatan Başkan Aytekin Şenlikoğlu: “Yaşadığımız uzun pandemi sürecine rağmen 28 mahallemizin tamamına hizmet etmeyi sürdürdük. Hep birlikte muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla, personellerimizle Giresun halkına hizmet etmek için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Hizmete girenler, devam edenler var. Bunun yanında mahallelerimize hizmetlerimiz de sürüyor. Bu hizmetlerimizi varsa eksikliklerimizi istişare etmek için buradayız. Hem vatandaşlarımıza hem de size kapımız daima açık. Bu toplantılarla sizlerle daha iyi iletişim kurup, devamlı dirsek temasında bulunarak hizmet anlayışımızı kimseyi kimseden ayırmadan yapıyoruz. 7 gün 24 saat halkımızın emrindeyiz. Göstermiş olduğunuz ilgi alaka teveccühten ve birliktelikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından muhtarlar tek tek söz aldı. İlgili birim müdürleri muhtarların taleplerini not alırken, Başkan Şenlikoğlu sorunların zaman geçirmeden giderilmesi ve yerinde görülmesi talimatı verdi.

“HAZİRAN’A KADAR HAVUZ SİSTEMİNE GEÇMEK İSTİYORUZ”

Diğer yandan, Başkan Aytekin Şenlikoğlu, muhtarlardan gelen dolmuş şikayetleri üzerine konuşarak, “Şehrimizde 7 adet dolmuş kooperatifi var. Havuz sistemine geçmeyen ve hizmet kalitesi düşük olarak dolmuş sistemini sürdüren 7 ilden biriyiz. Diğer 74 il havuz sistemini uyguluyor. Bizde havuz sistemine geçmek için bir şirketle anlaştık ve çalışmaları sürüyor. Haziran ayına kadar bu sisteme geçmek istiyoruz. Böylece hem daha adaletli, daha konforlu bir sistem olacak, hem de şikayetlere neden olan ulaşım ve ücret sorunları tamamen ortadan kalkacak. Ayrıca araç sayısı da düşecek” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil