Ana Sayfa Gündem, Yaşam 3 Ocak 2022

MEMUR VE EMEKLİLERİN GÖZÜ KABİNE TOPLANTISINDA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.00’da 2022 nin yılın ilk kabine toplantısı yapılacak ,Toplantıda TÜİK’in açıklayacağı enflasyon rakamlarıyla birlikte memur ve emeklilere verilecek zam oranının belirlenmesi beklenirken son günlerde dünyayı ve Türkiyeyi etkisi altına alan Omicron varyantına karşı alınacak önlemler de görüşülecek.

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren TÜİK’in bugün açıklayacağı aralık ayı enflasyon verisi de kabinede görüşülmesi beklenirken zam oranında belirleyici olacak.

Kabine toplantısında ekonomide alınan önlemlerin piyasaya yansıması, fahiş fiyat artışlarına karşı atılabilecek yeni adımlar, döviz kurunda dalgalanma, enflasyon rakamları ve faiz politikasına ilişkin değerlendirmeler de yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantının ardından yapacağı “Millete Sesleniş” konuşmasında memur ve emekli maaş zammı oranlarını kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ALTAY ATEŞLE OYNUYOR

ALTAY ATEŞLE OYNUYOR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil