DOLAR 32,5715 0.04%
EURO 34,9006 0.04%
ALTIN 2.429,810,00
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

KAPALI

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

USTA SERT ÇIKTI …

USTA SERT ÇIKTI …

ABONE OL
5 Ocak 2022 11:08
USTA SERT ÇIKTI …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Yeşiltepe ve Beşirli Dolmuş Durağı üyeleri ile bir araya geldi. Şoför esnafı arasına nifak tohumu ekmeye çalışanlara, esnafın en büyük cevabı sandıkta vereceğini ifade eden Usta, oyun oynayanların, oyunlarının bozulacağını söyledi.

Usta’yı yemekte durak başkanı Vural Şenel, yönetim kurulu ve şoför esnafı yalnız bırakmayarak, tam destek verdiler. Usta, “Şoför esnafımız için yaptıklarımızı sizler görüyorsunuz. Yarın itibari ile görevdeki 4 yılımızı tamamladık. Allah nasip ederse ay sonu kongremizi gerçekleştireceğiz. Ekibimizle sizlerin oylarınıza talibim” dedi.
Usta, seçimlerde kendisine rakip olanların oynadığı oyunlara da sert tepki göstererek, “Esnafımızda hiçbir karşılığı olmayanlar, türlü oyunlarla, kumpaslarla, montajlarla seçimi sabote etmeye çalışıyorlar. Bilmiyorlar ki oynadıkları oyunda kendileri oyuncak olacaklar. Bizim montajdan da kumpastan da korkumuz yoktur. Esnafımız da bunları çok iyi biliyor.

Ömer Hakan Usta ve ekibi temizdir, dürüsttür. Alnı ak bir şekilde esnafımızın huzuruna çıkacağız. Esnafımızın karşısına çıkmaya korkanlar, iftira atmaya çekinmeden çalışma yapıyorlar. Bu yaptıkları kalleşliktir. Hepimiz bu şehirdeyiz, ahlaktan yoksun bir şekilde kimsenin karşısına çıkmayız. Kimseyi karalamayız. Bizim derdimiz de işimiz de gücümüz de esnaftır. Esnafın ekmeğidir. Kendinden emin olmayanlar, esnafa bir şey katamayanlar kişiyle, derdi esnaf olan da işiyle uğraşır. Bizim işimiz esnafımızdır. Sizlerle bir ve beraber olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah çıkacağımız yolda yüzümüzü kara çıkarmasın. Her zaman size bakacak yüzüm vardır” diye konuştu.

Başkan Usta ; Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasında 07.01.2018 tarihi itibari ile ayrımcılığa son verdik  “Birlik beraberlik adına bir yola çıkmıştık. Gelinen süreçte Allah’ımıza şükürler olsun birlik beraberliğimiz hiç bozulmadı. 4 senedir görevdeyiz. Odamızda hiçbir şekilde bir kişiye ayrımcılık yapmadık. Cemiyetimizi birlikte bugünlere getirdik. Gerek Trabzon’da gerekse Trabzon dışında ve Ankara’da şoför esnafını en iyi şekilde temsil ettik. Tabi bunların hepsini sizlerle birlikte yaptık. Ömer Hakan Usta ve ekibi asla birbirinden kopmadı. Sizlerden aldığımız desteği sizler için kullandık” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!