Ana Sayfa Gündem, Spor 7 Ocak 2022

HUZURLARINIZDA “KARADENİZ FIRTINASI”

Spor Toto Süper ligin lideri Karadenizin Fırtınası Trabzonspor 20. haftanın açılış maçında bu akşam saat 20. 00 de Yeni Malatyaspor’u misafir ediyor…

Şenol Güneş Spor Kompleksinde  sahaya çıkacak Bordo Mavililerde Djaniny’nin yanı sıra Anders Trondsen ve Serkan Asan ,Edgar Ie ve Gervinho kadroda yoklar. Hafif sakatlığı bulunan Vitor Hugo’nun oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Sakatlığı geçen Nwakaeme ise forma giymeye hazır. Yeni transferler Edin Visca ile Kouassi ara transfer sezonu resmi olarak açılmadığı için Yeni Malatyaspor kadrosunda yer almıyorlar.  Yeni Malatyaspor’da ise  Afrika Kupası’na giden Tetteh ve Haddadi kadroda yok.

İlk yarıyı 46 puanla süper lig rekoru kırarak tamamlayan Trabzonsporda hedef ikinci yarıya kayıpsız 3 puanla başlamak.

Hafta boyunca yapılan idmanlarda neşeli bir havanın hakim olduğu Trabzonsporda yeni transferlerden gelen olumlu haberler Teknik Patron Avcının da yüzünü güldürdü.

Trabzonsporun bu akşam Yeni Malatyaspor maçı için sahaya Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, İsmail, Dorukhan, Bakasetas, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Nwaakeme, Cornelius on biri ile çıkması beklenirken Yeni Malatyaspor ise sahada  Ertaç, Semih, Sadık, Wallace, Hafez, Ndong, Aabid, Mustafa, Chouair, Kubilay, Adem on biri ile mücadele edecekler

İkinci yarı başlarken Trabzonspor topladığı 46 puanla  zirvede yer alırken Yeni Malatyaspor ise toplayabildiği 15 puanla ligin dibine demir atmış durumda.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil