DOLAR 32,5628 0.02%
EURO 34,8705 -0.02%
ALTIN 2.426,14-0,15
BITCOIN 2077646-3.42402%
Trabzon
24°

KAPALI

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN USTA ; BANA ÇAMUR ATMAYA KALKANLARIN ELİ YÜZÜ ÇAMUR İÇİNDE KALMIŞTIR
  • Haberin Yildizi
  • Bölge
  • BAŞKAN USTA ; BANA ÇAMUR ATMAYA KALKANLARIN ELİ YÜZÜ ÇAMUR İÇİNDE KALMIŞTIR

BAŞKAN USTA ; BANA ÇAMUR ATMAYA KALKANLARIN ELİ YÜZÜ ÇAMUR İÇİNDE KALMIŞTIR

ABONE OL
9 Ocak 2022 12:22
BAŞKAN USTA ; BANA ÇAMUR ATMAYA KALKANLARIN ELİ YÜZÜ ÇAMUR İÇİNDE KALMIŞTIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Havaalanı esnafıyla dertleşti “çamur at izi kalsın ” anlayışı ile kimse bir yere varamaz attıkları çamur atanların eline yüzüne bulaşmıştır dedi.

Dün akşam Havaalanı Dolmuş Durağı üyelerini misafir eden Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, oda seçimleri için son virajda olduklarını ifade ederek, üyelerin destek ve teveccühleri ile göreve devam edeceklerini söyledi.

Durak üyelerinden 4 yıl için daha destek isteyen Usta, “Başkanlık görevim döneminde esnafımız için yapılanları hepiniz gördünüz. Takdiri ilahi yüzyılda bir olan  bir salgın felaketide bu döneme geldi yapmak istediklerimizin hepsini henüz yapamadık gerek salgın gerek bunun sonucunda gelen ekonomik sıkıntılar bizi  de sizide oldukça sıkıntılı günlerin içinden geçirdi bu sıkıntılarda hala daha bitmiş değil gayemiz ve çabamız her türlü zor şarta rağmen esnafımıza nefes aldırmaktır.

25 yıldır bu mesleğin içindeyim. Mesleğimizin  derdini de sıkıntısını da çok iyi biliyorum. Çekirdekten yetiştim. Oda da tecrübe edindim. Tecrübelerimle karşınıza çıktım ve sizlerin teveccühü ile başkan seçildim ve bu görevde 4 yılı geride bıraktım. Şu anda bir kongre sürecine girdik. Ay sonu itibari ile kongremizi gerçekleştireceğim. Sizlerden yarım kalan işlerimizi tamamlamak yeni projeleri hayata geçirmek için destek bekliyorum” dedi.
Usta, “Havaalanı Dolmuş durağı olarak çok sıkıntı çektiniz. Size sözler verildi. Size verilen sözler başkalarına da verildi. Sözler tutulmadı ve sizler kardeş kardeş yaşadığınız kişilerle kavga etme noktasına geldiniz. Biz göreve gelince kavgalardan uzak, ayrıştıran, kutuplaştıran değil, kucaklayan, birleştiren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürdük.

Başkan Usta “4 yıl önce verdiğim sözü bir gün dahi unutmadan odamızın kapısını bana oy verenlere değil esnafımızın tamamına açarak kişilerin değil esnafın odası olduğunu ve eşit hizmet anlayışı ile bugüne geldik” dedi

Başkan Usta sözlerine Havalanı durağının en önemli sorunu olan Hastane durağı ile ilgili sıkıntılarınızı da çözdük. Havaalanı durağı Kaştüstü Hastanesine kadar hattınızı uzattık. Bunula ilgili komisyon kararını da aldık. Durağınıza hayırlı olsun. Şoförler arasında ayrımcılık yapmak isteyenler, türlü türlü kumpaslarla seçime hileler karıştırıyor. Bunlara asla itibar etmiyoruz. Seçim sandıkta kazanılır, hile hurda ile değil. Alnımız ak bir şekilde sandığa gideceğiz ve oradan güçlü bir şekilde çıkacağız inşallah” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!