Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Ocak 2022

SİVAS’TA FIRTINA BEKLENİYOR …

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Karadeniz Fırtınası Trabzonspor Sivasspora misafir oluyor …dün akşam saatlerinde sivasa gelerek maç saatini beklemeye başlayan Fırtınada yeni transferlerden Visca, Puchacz ve son transfer Yusuf Erdoğan da kadroda yer aldılar.

Trabzonsporda Visca nın ilk onbirde sahaya çıkması beklenirken Puchacz da ikinci yarı görev alması bekleniyor

Lider Trabzonsporun  Sivassporla oynayacağı maçı  hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Ligde 20 hafta sonunda 49 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor’un 10 puan önünde lider durumda bulunan Karadeniz Fırtınası , Sivasspor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Bordo Mavili takımın sivasspor maçı için sivasa Sakatlıkları bulunan Djaniny ve Trondsen’in yanı sıra testleri pozitif çıkan Siopis ve Nwakaeme getirilmezken  Uğurcan Çakır, Erce, Serkan Asan, Arda Akbulut, Peres, Hüseyin Türkmen, Denswill, Ahmetcan Kaplan, İsmail Köybaşı, Hugo, Hamsik, Berat, Bakasetas, Dorukhan Toköz, Abdulkadir Ömür, Visca, Puchacz, Koita, Yusuf Erdoğan Cornelius, Murat Cem Akpınar, Yunus Mallı, Salih Kavrazlı kadroda yeraldılar.

Sivasspor maçı öncesi futbolcularla bir toplantı yapan Teknik Patron Abdullah Avcının futbolculara yaptığı konuşmada “Favori olmak asla sonuç getirmiyor. Sahada mücadele etmeden kimse üç puan vermiyor. Sivas ligin en iyi takımlarından biri ve deplasmanda karşılaşacağız. Asla rehaveti kabul etmiyorum. Lider durumdayız ve hedef takımız. Bunun bilincinde olarak mücadele edeceğiz” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Abdullah Avcının bugün sahaya Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Cornelius on biri ile çıkması beklenirken ev sahibi Sivassporun ise Muammer, Ahmet, Caner, Camara, Uğur, Koray, Cofie, Erdoğan, Kerem, Henrique, James on biri ile sahada olması bekleniyor

Trabzonspor ile Sivassporun mücadelesi saat 16.00 başlayacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil