Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Ocak 2022

-3 DERECEDE BU KADAR …

Süper Lig’in lideri Trabzonspor, Sivasspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta ligin ikincisi Konyaspor’u mağlup eden Sivasspor, bu kez de Lider Trabzonspora çelme taktı 

Sivasta oyunun ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü ale geçirmaye çalışan Trabzonspor Uğurcan’a yakışmayan bir hatayla   elinden kaçırdığı topu Sivassporlu Leke James tamamladı ve skor üstünlüğünü Sivasspora verdi.

Santra ile birlikte gole reaksiyon gösteren Bordo Mavili takım sivassporun sahasına yerleşti defanstan gelen Hugonun ara pasında golden 4 dakika sonra   Abdülkadir Ömür skoru eşitledi.

KAR YAĞIŞI BASTIRDI
Maçın ikinci yarısında kar yağışının  etkili olmasıyla her iki takım da yenilmemek adına daha kontrollü bir oyun sergileyince maçta başka gol de olmadı ve takımlar sahadan 1-1 sonuçla 1 er puan alarak ayrıldı.

Ara transferde kadroya dahil olan Visca ilk maçına bordo mavili formayla çıkarken henüz takıma ısınmamış görüntüsü verirken 4,5 yıl aradan sonra tekrar formasına kavuşan Yusuf erdoğan ikinci yarı oyuna dahil oldu sahada kaldığı sürece etkili olan yusuf erdoğan bir aşırtma vuruşu ise son anda cizgi üzerinden çıkarldı.

ABDULLAH AVCI ATILDI
Hakem Mete Kalkavan, 90’da Trabzonspor hocası Abdullah Avcı’ya kırmızı kart gösterdi. Saha içine yönelen Abdullah Avcı, kırmızı kart gördü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil