Ana Sayfa Bölge, Gündem 17 Ocak 2022

BAŞKAN KARA ESNAFI YALNIZ BIRAKMIYOR …

Başkan Kara, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Kongresi’nde Divan Başkanlığı yaptı

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara’nın divan başkanlığını yaptığı Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nda İsmail Baş başkanlığa seçildi.
İsmail Baş yaptığı konuşmada “Yapacak çok işimiz var. Hedeflerimizi hep yüksek yuttuk. Yaptığımız projelerin arkası doludur. Hayal kurmadık, gerçekçi olduk” derken diğer Başkan adayı Ali Çolak ise yaptığı konuşmada “Odamızı sizlerle birlikte yöneteceğiz. 9 kişi yönetmeyecek. Esnafımızla birlikte olacağız. 3 harflilerle mücadele ederek, piyasada rekabet etme düzenine gireceğiz” diye konuştu.

Oda Başkanı Başaran Maraba, ise helallik istediğ konuşmasında “19 yıllık başkanlık görevinde odanın Türkiye’de örnek bir oda olduğunu ifade ederek, görevi bitirdiğini söyledi. Maraba, şu ifadelere yer verdi: “1990 senesinde odanın yönetim kuruluna seçildim. Son 19 yıldır da başkan olarak üyelerimize hizmet ettim. Basın toplantısı ile aday olamayacağımı beyan etmiştim. Ülkemizde Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası örnek gösterilen bir odadır. Biz bu intibayı bıraktık. Yeter diyerek genç arkadaşların önünü açtım. Bugün itibari ile esnaflığımı da yönetim kurulundaki görevimi noktalıyorum. Hepinizden helallik istiyorum Hepiniz hakkınızı helal edin.” dedi

Mevcut başkan Başaran Maraba’nın aday olmadığı genel kurulda yapılan seçimlerde İsmail Baş 292, rakibi Ali Çolak 247 oy aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen İsmail Baş ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görev döneminde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil