Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Ocak 2022

KOŞAR ADIM ŞAMPİYONLUĞA

Trabzonspor Süper Lig’in 22. haftasında oynayacağı GZT Giresunspor maçı hazırlıklarına  başladı. Teknik Patron  Abdullah Avcı yönetiminde dün16.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, futbolcular iki grup halinde çalıştı.

Birinci grupta yer alan oyuncuların rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda, diğer oyuncular dinamik ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından teknikle bağlantılı çabukluk çalışmaları gerçekleştirdi. 5’e 2 ve rondo çalışmaları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Bordo Mavililer bugün  yapacağı antrenmanla GZT Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Bordo Mavili futbolcular Gzt Giresunspor maçından sahadan 3 puanla ayrılarak şampiyonluk yürüyüşüne devam edeceğiz dediler

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil