Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Ocak 2022

45 YIL SONRA YENİDEN

Süper Lig’de 21. haftayı 50 puanla lider olarak tamamlayan Trabzonspor, bugün kendi evinde GZT Giresunspor maçına galibiyet için çıkıyor. Bordo Mavili takım karadeniz derbisinden galip çıkarak  taraftarına geçen haftaki Sivasspor beraberliğini unutturmayı hem de şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefe yürümek istiyor.

Dün yapılan son idman sonrasında futbolcularınla bir toplantı yapan Teknik Patron Abdullah Avcı oyuncularına bugün oynayacağımız Giresunspor maçı bizim için çok önemli geçen haftaki beraberliği unutmalı taraftarımıza 3 puan hediye etmeliyiz  evet pazar günü deplasmanda  Galatasaray maçımız var ama  şimdi o maçı değil bugünkü maça odaklanalım önceliğimiz Giresun maçı bu maçtan alnımızın akıyla çıkalım diyen Abdullah Avcı   geçen haftaki sahayı ihlalden aldığı ceza nedeniyle takımın başında 61. maçında olamayacak bu maçta tribünde olacak olan Teknik Patron Avcı ,Ben ve taraftarımız arkanızda bu maçta sizden galibiyet bekliyorum dediği öğrenildi.

Bordo Mavililer bu maç öncesinde Süper Lig’deki son 16 iç saha maçını kaybetmedi Trabzonspor oynanan 16 maçın sonunda 11Galibiyet 5Beraberlik aldı ,

İki takım bundan tam 45 yıl önce Trabzonda karşı karşıya gelmiş ve o maçta Trabzonspor sahadan Hüseyin Tok ve Ahmet Ceyhan’ın golleriyle 2-0 galip ayrılmıştı. 1976-77 sezonunda Trabzonspor şampiyon olmuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

En Ciddi Aday

En Ciddi Aday

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil