Ana Sayfa Bölge, Gündem 21 Ocak 2022

BAŞKAN USTA’DAN ESNAFA HİZMET

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadelede kurum ve kuruluşlar kervanına Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası da katıldı.

Trabzon Şoförler Odası ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü  arasında yapılan işbirliği sonucunda Sağlık Personellerinden oluşan ekip yerinde aşı uygulaması kapsamında Trabzon Şoförler odasında  esnafa Covid-19 aşı yapılmıştır.

Oda Başkanı Ömer Hakan Usta yaptığı açıklamada ; esnafımıza hizmet noktasında bütün şartlarımızı zorluyoruz pandemide en çok etkilen ve en öndeki risk grubundaki  esnaf grubuyuz  dünyayı ve ülkemizi ektisi altına alan bu virüsün yeni ortaya çıkan daha hızlı ve daha çabuk bulaşan yeni varyantından esnafımızı koruyabilmek adına hemde işlerinden geri kalmamaları adına İl Sağlık Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşme ve işbirliği sonucunda esnafımıza odamız bünyesinde aşı çalışması yapılmıştır inşaallah bu virüs bir an önce de biterde hayatımızdan tamamen çıkar dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil