Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Ocak 2022

SİHİRBAZ İDMANDA HAFTA SONU SAHADA

Trabzonspor Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına dün kendi tesislerinde yaptığıantremanla başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde dün 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı.

Birinci grupta yer alan oyuncuların rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncularımız dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından 5’e 2, ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanımız çift kale maç ile son buldu.

Bugün izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer  Cumartesi günü yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Karantina süreci sona eren  Nwakame ve siopis de idmana katılırken ABdulkadirin 2 hafta takımla birlikte olamayacağı açıklandı

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil