Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Ocak 2022

HAMSİ YEMEYE DEĞİL DESTAN YAZMAYA GELİYOR…

Trabzonspor ligde dolu dizgin şampiyonluğa giderken transferdede adeta rakiplerini ezdi geçti … Ligdeki konumuna rağmen işi sıkı tutan bordo mavililer ara transferde direkt ilk 11 oynayacak 4 nokta transfer yapmıştı bunlar Jean Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz ve son olarak ta Kasımpaşadan eski futbolcusu Yusuf Erdoğan olmuştu.

Bordo mavililer bir süredir görüştüğü ve Teknik Patron Abdullah Avcının ısrarla istediği hem gelecek sezonlar için hemde bu sezon forvette ki rotasyonda elini güçlendirmek için istediği Altınordunun ümit milli santraforu Enis Destan la her konuda anlaşarak bugün Trabzona getirmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren, Avrupan bir çok kulubünde izleme dosyasında olan genç santrafor Şenol Güneş tarafından A Milli Takım kadrosuna da davet edilmişti. Enis Destan Bu yıl eski formunda olmasada Abdullah Avcının yeni prensi olmaya aday

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KAYITLAR 1 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

KAYITLAR 1 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil