DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420.48145%
Trabzon
21°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI:VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR AMA HASTANELERİMİZDE DOLULUK ORANI NORMAL
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI:VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR AMA HASTANELERİMİZDE DOLULUK ORANI NORMAL

CUMHURBAŞKANI:VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR AMA HASTANELERİMİZDE DOLULUK ORANI NORMAL

ABONE OL
23 Ocak 2022 10:58
CUMHURBAŞKANI:VAKA SAYILARINDA ARTIŞ VAR AMA HASTANELERİMİZDE DOLULUK ORANI NORMAL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan “salgın konusunda her geçen gün daha iyiye gidildiğini belirterek vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalarını istedi.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada ve Türkiye’de Omicron varyantı kaynaklı Kovid-19 vakalarında yaşanan artışın hatırlatılması ve “Önümüzdeki döneme ilişkin tedbir düşünüyor musunuz? Aşılama çalışmalarında istenilen seviyede ilerleme sağlanıyor mu?” sorusu üzerine, şunları söyledi: “Şu anda bir defa aslında Omicron daha da olumlu istikamette gelişmelere bir yerde vesile oldu. Vaka sayılarında belki artış oluyor ama olumlu istikamette geçiş de hızlı oluyor. Hemen yanı başınızda Sağlık Bakanım da var ama hastanelerimizde şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Hastanelerde bir defa durum pozitif, vaka olarak söylemiyorum. Şu anda gelişmeler de olumlu. Bu da tabii şunu gösteriyor: Yani şu sıkıntılı dönemlerde hastane inşaatlarımızın ne kadar hızlı gittiği ve bu hastane inşaatlarımız sebebiyle de gerek şehir hastanelerimiz gerekse diğer hastanelerimizin inşası Türkiye genelinde -dikkat edilirse- hızla gerçekleşti ve şu anda hastanelerimizde doluluk oranı da öyle anlatıldığı, zannedildiği gibi değil. Böyle bir durumdayız. Dolayısıyla buradan da endişemiz yok.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın konusunda her geçen gün daha iyiye gidildiğini belirterek vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kuralına uymalarını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ondan sonra ‘Niye böyle oldu?’ dememek lazım. Biz bundan dolayı da tabii üzüntülüyüz. Elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!