Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 24 Ocak 2022

ÜRETİCİ DESTEK BEKLİYOR ….

Dünyanın başına bela olan Covid-19 gerek hayatı gerekse ekonomik hayatı felce uğratmaya devam ediyor …  artan maliyetler girdi fiyatlarının önlenemez yükselişi üreticileride zor durumda bırakıyor ülkemizde yaşanan zam furyasının üreticiyi kara kara düşündürdüğünü bu günlerde çiftçi tarlaya gübre atamaz hale geldi nerdeyse , “Maliyetlerin inanılmaz derecede artması üreticinin önünü göremez hale getirmiştir..

Üreticiler ve yetiştiriciler Hükümetten  üreticinin önünü açmasını, kendilerine destek olunması istiyorlar..

Artan gübre fiyatları ,mazot fiyatları belimi büküyor diyen üreticiler ve yetiştiriciler yapaılacak destek ödemelerinde bu durumun da dikkat edilmesi isterlerken destek oranlarının da yeniden güncellenmesi istiyorlar

Orhan Öztürk gelinen noktada çiftçimiz, bırakın para kazanmayı en azından sezonu zarar etmeden kapatmak için kara kara düşünüyor mö Maliyetlerin inanılmaz derecede artmasıyla üreticimiz önünü göremez hale geldi. Gübreden, tarım ilaçlarına kadar her şey neredeyse 2’ye ya da 3’e katlanmış durumda elektrik ve  Mazotun durumu ise malum kısacası ise derdimiz çok dermanımızı da hükümetten bekliyoruz dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

YİNE ,YENİDEN KAAN AYHAN !

YİNE ,YENİDEN KAAN AYHAN !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil