Ana Sayfa Gündem, Spor 25 Ocak 2022

KİM BU ADI SIR GİBİ SAKLANAN STOPER ?

TFF SÜper Lig Ahmet Çalık sezonunda şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonsporda aksayan ve kadro eksikliği hissedilen bölgelere transferler yapılmaya devam ediyor 

Ses getiren transferler yapan Bordo Mavililerde şimdi gözler adı sır gibi saklanan stoper transferine girdi ” stoperde önceliğimiz yerli diyen yönetim ” basında ismi geçen bir çok oyuncu ile görüşmelerin gerçekleştiği bazıları ise ise görüşülmediği söylenirken son olarak Kaan Ayhan transferinde beklemeye geçen ve alt yapısı Trabzonspor olan ve sezon başında 470 bin euro ya keçiörengücünde Adanademirspora geçen Samet Akaydın için nabız yoklayan Trabzonspor  Adanademirspor Başkanı Murat Sancak’ın  Skorer’e yaptığı açıklama  yapması kafaları karıştırdı.

Trabzonspor ile adı anılan oyuncuları Samet Akaydın için Başkan Sancak  “‘Samet için sözlü bir teklif oldu. Kulübümüz için çok değerli bir futbolcu. Samet’i satmayı düşünmüyoruz’ diyerek kapıyı kapattı.

Şimdi herkesin merak ettiği Trabzonsporun hafta içinde anlaşması düşünülen ve adı sır gibi saklanan stoperin kim olduğu

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil