Ana Sayfa Gündem, Politika 27 Ocak 2022

CUMHURBAŞKANI: HAKARET, MAKAMA YÖNELİKTİR VE HER ÜLKEDE SUÇTUR”

NTV-Star TV özel yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

Gazeteciler Seda Öğretir, Nazlı Çelik, Ahmed Arpat ve Hasan Basri Yalçın’ın sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan; kar yağışı ve sebep olduğu ulaşım sıkıntıları, belediye bütçeleri ve borçlanma, enerji fiyatlarındaki artışlar, Merkez Bankası’nın faiz kararı, yeni ekonomik program, kur korumalı Türk Lirası mevduat hesabı, Rusya-Ukrayna gerilimi ve ABD ile ilişkiler başta olmak üzere gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“CUMHURBAŞKANINA HAKARET, HER ÜLKEDE SUÇTUR”

Erdoğan, gazeteci Sedef Kabaş’ın sorulması üzerine ise konuyla ilgili şunları söyledi:

“Buradaki hakaret makama yöneliktir. Cumhurbaşkanlığı makamının hedef alınması burada söz konusudur.

Hukuk neyi gerektiriyorsa, sonucu ne olursa olsun burada gereği yapılacaktır. Siyasette elbette eleştiri olur. Ancak bu temiz bir dille olmalıdır.

Cumhurbaşkanlarına hakaret etmek her ülkede suçtur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil