Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 1 Şubat 2022

TARIMSAL DESTEKLEME BÜTÇESİNDE BÜYÜK ARTIŞ…

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşmasında çiftçilere de bir müjde verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı basın açıklamasında yer yer yağışlardan bazı yörelerde vatandaşlarımız mağduriyetler yaşasada Her şeye rağmen genel olarak verimli bir kış mevsimi geçirdiğimizi söyleyebiliriz dedi Kar yağışıyla birlikte toprağın doymasını, barajların dolmasını olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. İnşallah ülkemiz Şubat, Mart, Nisan aylarında da yeteri kadar yağış alır ve bereketli bir yılı hep birlikte yaşarız.

“TARIMSAL DESTEKLEME BÜTÇESİNİ 29 MİLYAR LİRAYA ÇIKARDIK”

Bu vesileyle 2022 yılında 25,8 milyar planladığımız tarımsal destekleme bütçesini 3,2 milyar liralık ilaveyle 29 milyar liraya çıkardığımızın müjdesini de çiftçilerimizle paylaşmak istiyorum. Özellikle hububat üreticilerimizin girdi desteklerini geçen yıla oranla yüzde 127 oranında artırdık.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil