Ana Sayfa Gündem, Spor 5 Şubat 2022

BUGÜN GÜNLERDEN “TRABZONSPOR “

TFF Süper ligde En yakın rakibi Konya’nın 6 puan önünde bulunan Trabzonspor , ezeli rakiplerine de tarihte görülmemiş farklar attı. F.Bahçe’nin 17, Beşiktaş’ın 18 puan ve G.Saray’ın tam 27 puan önünde bulunan bordo-mavililerin tek hedefi galibiyet.

Bordo Mavili takım Abdullah Avcı yönetiminde , bu sezon sahasında oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu maçlarda yedi galibiyet, dört beraberlik alarak  25 puan topladı. Trabzonsporun  Kasımpaşa karşısında en büyük gücü ise her zamanki gibi muhteşem taraftarları olacak.

Ligde son oynanan Galatasaray derbisi sonrası teknik direktör Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçında tribünlerin dolu olması çağrısını yapmıştı. Bordo-mavili futbolseverler de bu çağrıya karşılık vererek biletlerin tüketti. Trabzonspor  taraftarın itici gücünü de arkasına alarak mutlaka iç saha serisini sürdürmek ve en yakın takipçisi Konyasporla arasındaki puan farkını tekrar 9 a çıkarmak istiyor

Bordo Mavili takımın sahaya çıkması muhtemel 11 i ise şöyle olması bekleniyor Kalede UĞURCAN, sağbekte PERES, defansın ortasında DENSWIL, HUGO, solunda PUCHACZ,orta sahada  DORUKHAN, A. ÖMÜR, BAKASETAS, sağ kanatta VISCA, sol kanatta NWAKAEME, ilerde ise CORNELIUS

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil