Ana Sayfa Gündem, Politika 6 Şubat 2022

CUMHURBAŞKANINA LİDERLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

PARTİ LİDERLERİNDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Kılıçdaroğlu, “Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan
ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.” 
ifadelerini kullandı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.” diyerek geçmiş olsun temennilerini iletti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  “Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan  ve Sn. Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum” şeklinde iletti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, “Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.” dileklerinde bulundu.

Cunhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten tüm liderlere ve kişilere tek tek kendisi ve eşi adına teşekkür mesajı yayınladı

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil