Ana Sayfa Gündem, Spor 6 Şubat 2022

SIRADAKİ…

TFF Süper lig Ahmet Çalık Sezonunda açık ara liderliğini sürdüren Bordo Mavililer,evinde  ağırladığı Kasımpaşa’yı Visca’nın 6.dakikada attığı  tek golle yıkarak 3 puanı aldı.

Son 6 haftada 1 beraberlik 5 galibiyet alan Kasımpaşa ikinci yarısını üstün oynadığı maçta Trabzonspor defansını sonrada Uğurcanı geçemeyince İstanbula Trabzondan puansız döndü.

Trabzonsporun gelecek haftaki konuğu ise en yakın rakibi Konyaspor

Maçın 57. dakikası ise olayların başladığı dakikaydı bu dakikada Bordo Mavililer  kendi yarı alanından kullanacağı taç atışı öncesi yerdeki topu alan Eysseric, meşin yuvarlağı Bruno Peres’in suratına fırlattı. Bunun üzerine iki takım oyuncuları arasındagerginlik yaşandı Yaşanan gerilim sonrası sarı kart gören Bruno Peres, hakemin kararı sonrası alkışladı. Tecrübeli futbolcunun bu tepkisi sonrası bir kez daha sarı kartına başvuran Zorbay Küçük, Brezilyalı futbolcuyu kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil